Documente pentru aplicare

Runda de finanțare curentă: Implicat în comunitatea mea

Documente pentru aplicare:

Procesul de selecție a proiectelor câștigătoare se va realiza în două etape:

  • Aplicanții vor transmite o scrisoare de intențiecare reprezintă un formular standard simplificat ce va cuprinde informații despre ideea de proiect.

Cererile de finanțare vor fi evaluate de către un juriu mixt format din membri ai echipelor Fundației PACT și Fundației Vodafone România, cât și evaluatori externi, independenți de cei doi parteneri, care vor desemna proiectele câștigătoare.

Documente pentru a aplica:

Documente de sprijin: 

 

 PACT pentru COMUNITATE

COMPONENTA 1 – PROIECTE DE DEZVOLTARE COMUNITARĂ

Se aplică cu scrisoare de intenție care se completează conform formularului standard (Anexa 1a) și se transmite exclusiv electronic până cel târziu miercuri, 15 mai (inclusiv), ora limită 23.59, la adresa pactpentrucomunitate@fundatiapact.ro, menționând la subiect “Componenta 1 – Proiecte de Dezvoltare Comunitară”. Scrisorile primite după acest termen nu vor fi luate în considerare. Înainte de a completa formularul scrisorii de intentie cititi cu atentie Ghidul aplicantului pentru Componenta 1 – Proiecte de dezvoltare comunitară. În această etapă nu se atașează documente suplimentare.

Dacă doriți să adresați întrebări cu privire la acest apel de proiecte, în cadrul componentei 1, le puteți transmite pe email la adresa pactpentrucomunitate@fundatiapact.ro sau le puteți adresa telefonic la 031.690.09.61/62, sau prin fax la 021.410.10.58, oricăreia dintre următoarele persoane de contact: Irina Pop sau Georgiana Cune.

COMPONENTA 2 – INIȚIATIVE DE ECONOMIE SOCIALĂ

Se aplică cu scrisoare de intenție care se completează conform formularului standard (Anexa 1b) și se transmit exclusiv electronic până cel târziu miercuri, 15 mai (inclusiv), ora limită 23.59, la adresa pactpentrucomunitate@fundatiapact.ro, menționând la subiect ”Componenta 2 – Inițiative de Economie Socială”. Scrisorile primite după acest termen nu vor fi luate în considerare. Înainte de a completa formularul scrisorii de intentie cititi cu atentie Ghidul aplicantului pentru Componenta 2 – Inițiative de economie socială. În această etapă nu se atașează documente suplimentare.

Dacă doriți să adresați întrebări cu privire la acest apel de proiecte, în cadrul componentei 2, le puteți transmite pe email la adresa pactpentrucomunitate@fundatiapact.ro sau le puteți adresa telefonic la 031.690.09.61/62, sau prin fax la 021.410.10.58, către persoanele de contact: Mădălina Ene sau Ruxandra Sasu.

COMPONENTA 3 – ÎNVĂȚARE, PARTICIPARE, ÎNCREDERE

Se aplică cu scrisoare de intenție care se completează conform formularului standard (Anexa 1c) și se transmit exclusiv electronic până cel târziu miercuri, 15 mai (inclusiv), ora limită 23.59, la adresa pactpentrucomunitate@fundatiapact.ro, menționând la subiect ”Componenta 3 – Învățare Participare Încredere”. Scrisorile primite după acest termen nu vor fi luate în considerare. Înainte de a completa formularul scrisorii de intentie cititi cu atenție Ghidul aplicantului pentru Componenta 3 – Învățare, Participare, Încredere.  În această etapă nu se atașează documente suplimentare.

Dacă doriți să adresați întrebări cu privire la acest apel de proiecte, în cadrul componentei 3, le puteți transmite pe email la adresa pactpentrucomunitate@fundatiapact.ro sau le puteți adresa telefonic la 031.690.09.61/62, sau prin fax la 021.410.10.58, către oricare dintre următoarele persoane de contact: Mădălina Ene sau Ruxandra Sasu.

Grupurile de inițiativă selectate în cadrul componentei “Învățare, Participare, Încredere”, care au parcurs modulul de instruire și respectiv etapa de evaluare participativă a nevoilor din comunitate, ca și atelierul de planificare și scriere a unui proiect comunitar, vor depune câte o cerere de finanțare către Fundația PACT până cel târziu în data de 14 octombrie 2013, ora 23.59


#Romaniaseschimba în Vrănești, Argeș

#Romaniaseschimba în Vrănești,...

Mai mulți oameni cu inițiativă din satul argeșean Vrănești s-au mobilizat pentru a face ceva pentru comunitatea lor, prinsă între dorința de a păstra tradițiile vechi și nevoia de a merge spre modernitate. Au format grupul de inițiativă Fiii Satului Vrănești în cadrul programului Participare și...

Rezultate selecție “Implicat în comunitatea mea”

Rezultate selecție “Impl...

Rezultatele selecției cererilor de finanțare Runda de finanțare “Implicat în comunitatea mea”   A. LISTA PROIECTELOR SELECTATE SPRE FINANȚARE:   Aplicant Judet Asociatia Corbeni Plai Argesean Arges Asociatia Comunitara Eselnita “Cazanele Dunarii” Mehedinti Asociatia Fiii...

#Romaniaseschimba în Valea Argovei

#Romaniaseschimba în Valea Arg...

Pentru Lucia Constantin, viața la 27 de ani părea că urmează un fir prestabilit- absolvise facultatea în București și lucra de trei ani la o firma de consultanță în fonduri europene.  Un proiect derulat în Lehliu Gară a adus-o însă mai aproape de localitatea natală și i-a amintit că cel mai bine se...