Cum donez

Fundația PACT lucrează direct cu oameni cu inițiativă din mediul rural și mic urban și îi ajută prin training, consultanță, facilitare și o micro-finanțare să rezolve probleme din comunitățile lor. Astfel, prin PACT pentru COMUNITATE, fie că este vorba de construirea unei fântâni pentru comunitate, a unui centru cultural sau renovarea unui muzeu și punerea lui în circuitul turistic, poți să ajuți alți oameni cu inițiativă să contribuie la dezvoltarea comunității lor.

Prin platforma specializată în tranzacții financiare online securizate, Gecad ePayment, donația ta va ajunge către acele comunități pregătite să pună în practică noi proiecte. Odată ce vei apăsa DONEAZĂ, vei fi doar la un pas de a contribui – vei fi direcționat către o pagina securizată de procesare automată a datelor bancare. După completarea datelor, donația ta va ajunge în fondul PACT pentru COMUNITATE, iar noi comunități vor putea accesa aceste finanțări.

Dacă vrei să faci direct un virament bancar, contul Fundației PACT este RO23BPOS70606197144RON06, deschis la BancPost suc. Universitate, CUI/CIF: 18583918, titular Fundația PACT.

Pentru detalii despre orice alt tip de contibuții (prin contract de donație, contract de sponsorizare etc), ne poți scrie la office@fundatiapact.ro.   
Aboneaza-te la newsletter
Nume
Prenume
Email
Donez


  Va multumim!
* Plata se efectueaza prin card bancar prin tranzactii securizate de ePayment. Suma minima de donatie este 10 RON/10 USD/10 EUR. Pentru orice nelamuriri puteti suna la 031 690 09 61

Fundatia PACT prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular de donatie (nume si prenume, e-mail), in scopul de a va informa constant cu privire la activitatile si rezultatele sale si ale beneficiarilor sai si de a va solicita sustinerea pentru acestea (financiara, materiala si nu numai), respectiv a ne exprima recunostinta pentru sprijinul acordat. Pentru prelucrarea acestor categorii de informatii cu caracter personal, Fundatia PACT este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 18151. Datele vor fi dezvaluite doar pe plan intern, la nivelul operatorului (echipei Fundatiei PACT). Pe viitor, aceste date (nume si prenume, e-mail) ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra. In cazul in care nu doriti aceasta, bifati casutele de mai sus.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Fundatia PACT are obligatia de a administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale care ii sunt furnizate. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la email: office@fundatiapact.ro, fax +4021/4101058, sau prin posta la adresa: strada Doctor Lister, nr.55, etaj 2, apartament 5, sector 5, cod postal 050542, Bucuresti, Romania. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.


 

#Romaniaseschimba în Vrănești, Argeș

#Romaniaseschimba în Vrănești,...

Mai mulți oameni cu inițiativă din satul argeșean Vrănești s-au mobilizat pentru a face ceva pentru comunitatea lor, prinsă între dorința de a păstra tradițiile vechi și nevoia de a merge spre modernitate. Au format grupul de inițiativă Fiii Satului Vrănești în cadrul programului Participare și...

Rezultate selecție “Implicat în comunitatea mea”

Rezultate selecție “Impl...

Rezultatele selecției cererilor de finanțare Runda de finanțare “Implicat în comunitatea mea”   A. LISTA PROIECTELOR SELECTATE SPRE FINANȚARE:   Aplicant Judet Asociatia Corbeni Plai Argesean Arges Asociatia Comunitara Eselnita “Cazanele Dunarii” Mehedinti Asociatia Fiii...

#Romaniaseschimba în Valea Argovei

#Romaniaseschimba în Valea Arg...

Pentru Lucia Constantin, viața la 27 de ani părea că urmează un fir prestabilit- absolvise facultatea în București și lucra de trei ani la o firma de consultanță în fonduri europene.  Un proiect derulat în Lehliu Gară a adus-o însă mai aproape de localitatea natală și i-a amintit că cel mai bine se...